Publiserte artikler o.a.

Undervisning i Korsets Seier.
Klikk på bildene for å se dem i større format:
KS 19-2012, Undervisningsartikkel «Lær deg å be!»


***

Intervju i Korsets Seier angående StudentBibelen.
Klikk på bildene for å se dem i større format:
KS 18-2012, Intervju «Begripelig bibel»


***

Undervisnings-serie i Korsets Seier utgitt i 4 deler.

 Klikk på bildene for å se dem i større format:
 KS 9-2011, Undervisningsartikkel «Seirende tro», del 1 av 4

 
KS 10-2011, Undervisningsartikkel «Sann tro», del 2 av 4

 
KS 11-2011, Undervisningsartikkel «Utholdende tro», del 3 av 4

 
KS 12-2011, Undervisningsartikkel «Tro gjennom alt», del 4 av 4

***

Denne boken; "Vi som elsket Jesus - og fortsatt gjør det" inneholder bl.a. Pål's sterke kapittel "Troen Tåler Livet". Boken koster 198,- og kan kjøpes hos alle kristne bokhandlere og direkte hos Hermon Forlag, eller om du ønsker et signert eksemplar med en hilsen av Pål, kan du bestille den her på bloggen. Send da en mail til: tropatrykk@gmail.com"Å være menneske er ikke alltid lett, for problemer møter vi alle før eller senere i livet. I vanskelige situasjoner er det en styrke og et privilegium å kunne gå til Jesus, og mange er de som har opplevd at den virkelige hjelpen finnes hos Ham. Dette er noe bidragsyterne i denne boken også har erfart i til dels svært utfordrende livssituasjoner! Alle har sin historie å fortelle. Mange har gjort hjerteskjærende erfaringer. Og nettopp det er et poeng: Livet er ikke bare en dans på roser! Jesus lover oss ikke et lett og overfladisk liv uten vanskeligheter, men Han har lovet å være med oss alle dager!Flere av menneskene vi møter i boken, kunne lett ha vendt Gud ryggen, men de har valgt å fortsette å elske Jesus og har opplevd Hans inngripen, trøst og trygghet når det var som mørkest i livet. Derfor blir det både troverdig og trosstyrkende å lese deres vitnesbyrd.«Det finnes dessverre mennesker som har gjort negative erfaringer med kristne og kristne menigheter. Noen har til og med vraket troen på grunn av dette, og andre har vendt Gud ryggen når livet har blitt for vanskelig. Men de aller fleste som har møtt Jesus i unge år, elsker Ham fortsatt. Her får du et knippe historier fra mennesker som åpenhjertig forteller om sitt liv på godt og vondt. Det fortelles om en slitesterk kjærlighet, som har tålt både motgang og vanskeligheter.

Boken gir et levende bilde av hvem Jesus er og hva Han kan gjøre i menneskers liv den dag i dag. Den forteller hvorfor vi elsket Jesus – og fortsatt gjør det!»

– Sten Sørensen, redaktør av boken

Sten Sørensen har blant andre fått med seg Lise Karlsen, Lillemor Åleskjær, Einar Nymoen, Pål Kr. B. Helmersen, Svein E. Andersen, Berit Sundet Olsen, Arnfinn Clementsen, Tove Skurve og Magne Hultgren til å skrive hvert sitt kapitel.